Dank dat we in jullie gezellige huisje mochten verblijven! Van alle gemakken waren we voorzien en we hebben hele leuke uitstapjes gemaakt. Dank en we hopen snel terug te komen!

22/09/2020

Een gezellig huisje middenin de natuur en de rust. Elke dag een ander stukje prachtige Eifel met zijn eigen karakteristieken. Een vakantie waar we van genoten hebben.

31/08/2020

Wederom een super leuke, toffe vakantie gehad, nieuwe leuke wandelingen ontdekt met een zalig wandelweertje. Komen zeker nog terug.

06/07/2020

Dankjewel dat we even mochten uitblazen & tot rust komen in jullie Eifel-huisje... Even weg van alle drukte... Genieten van "quality time" met ons gezinnetje. Het huisje is prima. Alles is aanwezig! De boys genoten er van om samen op 1 kamer te slapen :-) Elk speelgoedje hebben ze vastgehad en mee gespeeld. Vooral de autootjes & de speelmat vielen in de smaak. En als de kleine broer sliep, was het tijd voor de gezelschapspelletjes... Onze zoon ging er helemaal in op! Leuk om zo samen te genieten. Maar we gingen natuurlijk eerst iedere dag op wandeling. Gisteren een lange tocht van 9,6 km gestapt! Gelukkig kwamen we veel bankjes & boomstammen tegen om te picknicken! Onze zoon (5,5 jaar) heeft zijn eerste ervaringen als "kaartlezer" achter de rug. Fier dat hij was! Vandaag een wandeling van 6,5 km gedaan. Ook nu weer was onze oudste zoon onze gids met de kaart. De kleinste (2,5 jaar) had vandaag geen zin om te wandelen en zat liever hoog en droog bij mama op de rug :-) Cool om zo in een huisje langs een groot voetbalveld te zitten. Onze zoon, als echte voetballer, vond het tof! Dankjewel voor dit weekend, de mooie streek met z'n mooie wandelingen en de quality time!

26/01/2020

1 / 15

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now