We hebben een fijne week gehad.

27/10/2019

Wederom een hele leuke vakantie beleefd, prachtige wandelingen gemaakt in de mooie omgeving. Weer super genoten. Opnieuw mooie wandelingen gemaakt. Zeker aan te raden is de "Grosser Rundweg" wandeling in Birgel. Vanaf het huisje een 22-tal km. Tot volgend jaar.

22/09/2019

We hebben genoten van het huisje en de prachtige omgeving. Ook was het voor de kinderen (11 maanden en 3,5 jaar) zeer fijn dat er (veel!) speelgoed was. Ze hebben zicht goed vermaakt. Het park in Daun en bij Kasselberg waren top. Ontzettend bedankt voor een relaxte vakantie!

13/09/2019

Afgelopen week enorm genoten van ons verblijf hier!! Huis was schoon bij aankomst. Bij bekendere vakantieparken heb ik dit regelmatig anders meegemaakt. Gönnersdorf is een ideale uitvalsbasis voor diverse dagjes uit. Voor gezinnen met kinderen (die zelfstandig kunnen lopen) kan ik echt Grube Wohlfahrt (FS: www.grubewohlfahrt.de) aanbevelen!! Kids vonden het top.

Qua weer hadden we geluk en was het >25°. Door deze temperaturen was het vriesgedeelte het enige nadeel wat ik kan bedenken. Aan de andere kant is dit ook weer een goede reden om gewoon ergens een lekker ijsje te gaan eten :-)

26/08/2019

1 / 14

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now