top of page
FS_partner.png
AB_partner.png
MWR-logo-white.png
Auto 5

TEAM RCE

BMW Z4 E89 35is
Peter Van Acker
Z4.png
Peter
Van Acker

Peter werd lid van het RCE team in 2014. Hij legt zich toe op de organisatie van de rondritten van a tot z, met het grootste oog voor detail, de mooiste wegen en locaties.

Peter rijdt met een BMW Z4 35is

Ann-Laure
Plisnier

Ann-Laure is de partner en piloot/ co-piloot van Peter. Zij zorgt voor een warme ontvangst van de deelnemers tijdens de events.

Kris Deboeck

Kris startte RCE op in 2014 en bouwde het verder uit tot de VZW van vandaag. Sinds 2018 laat hij de organisatie van de ritten over aan Peter. Kris werkt vooral achter de schermen en zorgt tevens voor de website, Social Media en administratie van de VZW.

Kris rijdt met een BMW Z4 3.0si.

TEAM RCE
EVENTS 2019

EVENTS

EVENTS 2020

No events at the moment
OUR OFFER

Reglement

Veilig en verantwoord rijden is onze topprioriteit. Door deel te nemen aan onze evenementen ga je akkoord met dit huisreglement.

1. Deelnameprijs

Deelname aan onze rondritten, kan voor €75 per persoon. Betalen is mogelijk via overschrijving. Bij laattijdige betaling of inschrijving (minder dan 4 weken vooraf), wordt een bijkomende kost van €10 per persoon aangerekend.

In de prijs begrepen: ontbijt voor 1 persoon met bijhorende dranken (koffie en koude dranken); 1 middagmaal per persoon met bijhorende (fris-)dranken; 1 consumptie per persoon op de eindlocatie; gedetailleerd roadbook (bol/pijl principe); GPS files.

2. Annuleringen

Bij annulering tot 2 weken vooraf wordt een annuleringskost van €15 per persoon aangerekend.Bij minder dan 2 weken niet terugbetaalbaar.

3. Welke wagens mogen deelnemen?

Alle type Sportwagens en Supercars (geen SUV's of Breaks) kunnen deelnemen aan onze evenementen indien ze voldoen aan de voorwaarden. Bij twijfel neem je best even contact op met ons vooraleer je inschrijft!

 

4. RCE evenementen zijn openbare evenementen

De evenementen van Roadsters & Coupés Events zijn openbare evenementen. Omstaanders kunnen foto's of films maken van onze evenementen en/of de deelnemende voertuigen en dito nummerplaten. RCE is niet aansprakelijk voor de schending van de privacy door omstaanders en andere deelnemers. We vragen evenwel aan al onze deelnemers die graag foto's/films maken, om hierbij de privacy van andere deelnemers te respecteren. Foto's van onze huisfotograaf komen tevens online en zijn publiek beschikbaar.

5. Verplichte boorddocumenten

Enkel een wagen in het bezit van de wettelijk verplichte boorddocumenten en een geldige verzekering, kan deelnemen aan onze evenementen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schades of ongevallen. Elke deelnemer die plaats neemt achter het stuur, dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

 

6. Respecteer de wegcode

Elke deelnemer is geacht de wegcode te kennen en te respecteren. De organisatie is niet aansprakelijk voor inbreuken op de wegcode. Ook nodeloos revven, driften, donuts, burnouts en dergelijke zijn niet toegelaten op de openbare weg, noch op private (parkeer)terreinen. Overtreders kunnen aan de lokale Politie gerapporteerd worden door de organisatie.

7. Gedragscode

Elke deelnemer is verantwoordelijk voor zijn/haar gedrag. Vooral misbruik van alcohol en verdovende middelen is uit den boze. Huisdieren zijn toegelaten op onze evenementen, voor zover dit andere deelnemers niet in gevaar brengt. RCE kan echter niet garanderen dat huisdieren overal toegelaten worden in de horeca-zaken waar (tussen-)stops gehouden worden. Hou er ook rekening mee dat eigenaren van huisdieren ook in het bezit dienen te zijn van een Europees paspoort voor hun huisdier, in het geval we de Belgische grens oversteken. Deelnemers mogen geen afval achterlaten op de daartoe niet voorziene plaatsen. Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het respecteren van de omgeving en het milieu. De organisatie is niet aansprakelijk voor zwerfvuil of andere inbreuken.

8. Ongevallen / diefstal

De organisatie is niet aansprakelijk voor ongevallen, vandalisme, verlies of diefstal. Deelname aan onze rondritten is op eigen risico.

9. Intellectueel eigendom

De rondritten van RCE zowel als het logo blijven eigendom van Roadsters & Coupés Events, ongeacht de verdeling van gedetailleerde roadbooks en merchandising tijdens de evenementen. Onze roadbooks zijn bedoeld voor betalende deelnemers en mogen niet verder verspreid, noch gekopieerd worden zonder onze uitdrukkelijke, schriftelijke toelating. Foto's blijven het eigendom van onze huisfotograaf.

10. Afstand van Verhaal

Door deel te nemen aan onze evenementen ga je akkoord met "afstand van verhaal". Dit betekent dat elke deelnemer verklaart deel te nemen aan de events van Roadsters & Coupés Events op eigen initiatief. Tevens verklaart elke deelnemer afstand te doen voor zichzelf, hun gerechtigden, hun erfgenamen, hun naasten (ouders, echtgenotes(n), kinderen) alsook hun verzekeraars, van alle verhaal tegen: de organisator(en) van elk evenement; de organisatie "Roadsters & Coupés Events"; alle andere deelnemers; eigenaars van deelnemende voertuigen; de verzekeraars van alle personen en organisaties vermeld hierboven, voor alle schade die tijdens een evenement kan worden opgelopen. In geval van overlijden is huidige afstand van verhaal tevens een verbintenis naar de nabestaanden, de wettelijke erfgenamen en de verzekerden.

CONDUCT

PARTNERS

Ferienhaus Sander
Wrap My Ride
Iconic Pictures Automotive
Logo Auto 5-black-light.png
PARTNERS

CONTACT

Vragen of suggesties? Partner worden van RCE?

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op onze events. Kunnen we intussen hulp bieden bij inschrijvingen of andere vragen? Of wil je graag sponsor of partner worden van RCE? Neem dan gerust met ons contact op!

Bedankt, we hebben uw bericht goed ontvangen!

CONTACT
bottom of page